Werkwijze


Zelf geen leerafdeling?

De Afdeling Leren helpt organisaties die zelf geen leerafdeling hebben óf die ondersteuning kunnen gebruiken bij de realisatie van vernieuwende leerconcepten. De Afdeling Leren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve blended leerconcepten en in de realisatie van e-learning, trainingshandleidingen en andere benodigde (digitale) materialen om de leerdoelstellingen van jouw organisatie te bereiken!


Altijd het beste team voor jouw leervraag!

De Afdeling Leren verbindt freelance learning professionals met bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken. De Afdeling Leren stelt een team met de beste professionals samen om met jouw opleidingsvraag aan de slag te gaan. Gedurende het project wordt de coördinatie van het team door de Afdeling Leren verzorgd evenals de financiële afhandeling met de teamleden.

Meer waarde voor minder geld

De Afdeling Leren bestaat uit een groep freelancers die allemaal veel ervaring hebben met het ontwikkelen van maatwerk leeroplossingen. Stuk voor stuk zijn wij kwaliteitsgericht: een opdracht is pas klaar als de opdrachtgever blij is met het resultaat. Omdat wij geen regulier bedrijf zijn, hebben wij minder overheadkosten en kunnen wij onze diensten goedkoper aanbieden. Meer waarde, voor minder geld dus. Wie wil dat nou niet?

Geïnteresseerd? Neem contact op met het afdelingshoofd: mail info@afdelingleren.nl of bel 06-26618883